نشر الكاتب محمد صادق أمس عبر حسابه الرسمي على وسائل التواصل الاجتماعي انستجرام معلومات جديدة عن فيلمه القادم بضع ساعات في يوم ما:
كل خطوة في الحلم ليها طعمها .. مافيش حاجة بتيجي سهلة، رواية بضع ساعات في يوم ما الرواية اللي رجعتني للكتابة بعد ما كنت فقدت الأمل .. هي الرواية اللي اتحولت بعد هيبتا عشان أبدأ معاها مشوار أول سيناريو كامل، ويخرجه مخرج مبدع زي عثمان أبو لبن.
مبسوط بكل خطوة .. وبكل حلم كان بعيد وبيقرب .. بدعي ربنا خطوات الفيلم تكمل على خير .. ونشوفه سوا في السينما لما ينزل ان شاء الله .. قريبًا.
وكان قد نشر من قبل عن بطلين من ابطال الفيلم وهم هشام ماجد وهدى المفتي، وأعلن منذ دقائق عن البطولة الثالثة من نصيب مي عمر.
شارك
لا يوجد محتوى مشابة
نبيلة عبدالجواد
كاتبة روائية وصحفية مصرية مواليد القاهرة نوفمبر١٩٩٩، حاصلة على بكالوريوس تجارة، بدأت بمدونة صغيرة على وسائل التواصل الاجتماعي، كتبت رواية حانة الأقدار ورواية وداعًا للماريونيت.